Vi ses på Scanautomatic och Processteknik 8-10 oktober!


2024-09-23


Kom förbi med din utmaning, gå hem med en lösning! Vi ses på Scanautomatic och Processteknik 8-10 oktober!

Scanautomatic - Svenska Mässan

Vi kommer ha en monter på 90 kvm där vi visar upp vår bredd i sortimentet, vår kunskap och självklart vill vi snacka lösningar med dig. Alla våra produktområden kommer vara på plats och vi hoppas att just du kommer och besöker oss. Vi kommer kunna visa exempel på lösningar vi tagit fram till kunder men vi vill också gärna prata om vilka komponenter du behöver i din applikation eller process.

ProcessTeknik - Svenska Mässan

ProcessTeknik är mötesplatsen för processindustrin och en plats där vi lyfter gemensamma utmaningar kring energi, hållbarhet, produktion och cirkularitet. Här hittar du den senaste tekniken, produktionsutrustningen och lösningarna som är relevanta för såväl hela industrin som din specifika bransch. Genom nya samarbeten, kunskaper och innovationer får du det du behöver för att kunna genomföra ditt uppdrag och för att vi tillsammans ska kunna utveckla industrin.

Snacka med oss och ta del av fördelarna med våra produkter, kunskap, skräddarsydda lösningar och tillgänglighet - för vi är mer än komponenterna vi säljer!

Tävla & vinn en google nest hub!

Vi hoppas på många glada besökare i vår monter som vill prata komponenter och lösningar eller varför inte, tävla om ett fint pris! Mer info om tävlingen kommer du hitta i vår monter, vi ses!





Källa: OEM Automatic